TUBE TOP

FM2609

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Material elastik 7%

Vishuni me stil. Kjo maicë nga adidas vjen si koleksion i veçantë që ju bën të dukeni bukur dhe ju jep një ndjenjë të freskët gjatë stinës së verës.