TS THERMO. GRAPHENE PANT

HF6433

TRAINING

49.00

Përmbajtja e produktit:

Najlon: 100%

Mos lejoni që moti i ftohtë t’ju shkatërrojë. Këto pantallona Reebok për femra ju mbajnë ngrohtë kur dëshironi të jeni jashtë. Panelet THERMOWARM+GRAPHENE të vendosura në mënyrë strategjike thithin dhe mbajnë më shumë nxehtësi se pëlhurat e tjera për t’ju mbajtur në mot të ftohtë. Xhepat anësorë i mbajnë gjërat e nevojshme lehtësisht.