TS KNIT-WOVEN JOGGER

FS8489

TRAINING

36.00

Përmbajtja e produktit: 

Pambuk 67% / Poliester i ricikluar 33%

Në kryqëzimin e stilit sportiv dhe modës në rrugë, këto trenerka janë të duhurat. Mund të vishen për një stërvitje në palestër dhe për një shëtitje në fundjavë. Janë bërë nga pëlhura me prekje të butë.