TRLD 78 TIG

HF4146

TRAINING

60.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 76% / Material elastik 24%

Nga seancat HIIT deri te klasa e rrotullimit, tejkaloni edhe pritshmëritë tuaja me këto geta stërvitore adidas. Të përshtatura për lëvizjet tuaja, ju mbështesin aty ku keni nevojë dhe kanë ajrosje në zonat kryesore. Detajet e rrjetës dhe AEROREADY që thith lagështinë ju ndihmojnë të qëndroni të thatë dhe të freskët.