TRICOT SST TT

HI3000

ORIGINALS

80.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

A ka ndonjë vend ku nuk është parë kostumi ikonë i adidas SST? Në film, në fushë, vetëm në të përditshme – është një legjendë kulturore e zhytur në histori. Shumë përsëritje janë bërë gjatë dekadave, por kjo xhaketë pista e kthen stilin me ngjyra dhe linja të reja prerjesh. 3-Stripes qëndrojnë ndezur në mëngët.