TRIANGLE BIKINI

HR4408

SWIM

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Nuk ka asgjë më të mirë se një ditë me diell të kaluar në një plazh me rërë. Së bashku me peshqirin dhe kremin tuaj kundër diellit, kjo bikini adidas është një domosdoshmëri. Një logo e adidas Badge of Sport në pjesën e sipërme të trekëndëshit dhe në fund që përputhet e bëjnë notin dhe rrezatimin më elegant. Kjo veshje është bërë prej pëlhure rezistente ndaj klorit me fije të rigjeneruar ECONYL®.