TRF DRESS

FM3278

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 98% / Material Elastik 2%

Energjia e freskët që sjell ky fustan dhe stili i rrugës janë të kombinuar në mënyrë perfekte. Kjo veshje ka një stil klasik sportiv, dhe përfundon me një anësore të ndarë.