TREZIOD 2

GY0051

ORIGINALS

Original price was: €110.00.Current price is: €77.00.

Përmbajtja e produktit:

Treziod 2 i bën homazh siluetave të vrapimit nga arkivi i viteve ’80 të adidas. Materialet e përziera në pjesën e sipërme dhe detajet e dizajnit të pasur kombinohen për të krijuar trajnerë të thjeshtë, të lehtë për t’u veshur me stil delikate që shkon shumë. Veglat EVA të prera me bojë i mbajnë gjërat klasike, ndërsa etiketa dhe mbivendosja e gjuhës vintage i përkasin dekadave të kaluara.