TREFOIL TEE

GN2903

ORIGINALS

14.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Bluzë pambuku nga adidas, përmban një logo përpara dhe një tjetër mbrapa të cilat i japin një pamje interesante. Ndjeni freskinë e verës në butësinë që ofron.