TREFOIL TANK

IA4811

ORIGINALS

Original price was: €23.00.Current price is: €16.00.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  100%

Kjo tank adidas për meshkuj vjen si trashëgimi e koleksionit të veçantë Adicolor. Materiali i pambukut ju ofron një ndjesi të butë dhe komode.