TREFOIL PANT

DV1574

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kto trenerka me logo adidas janë stili ditor i cdo të riu para dhe pas stërvitjeve. Të përbëra kryesisht nga pambuku ju bëjnë të ndjeheni rehat në kohë të ftohta.