TREFOIL DRESS

DV2669

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Energjia e freskët që sjell ky fustan dhe stili i rrugës janë të kombinuar në mënyrë perfekte. Kjo veshje ka një stil klasik sportiv, dhe me detaje pranverore.