TREFOIL CREW

H06651

ORIGINALS

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë me logo të madhe adidas është stili ditor i cdo të riu para dhe pas stërvitjeve. E përbërë kryesisht nga pambuku ju bën të ndjeheni rehat në kohë të ftohta.