TREF SER TEE 3

HC7158

ORIGINALS

26.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Trefoil merr në qendër të vëmendjes këtë bluzë të adidas. Pikërisht aty, përpara dhe në qendër, simboli ikonë është përshkruar në nuanca dhe tone të ndryshme. Një qendër e vëmendjes e merituar, pasi ne po festojmë 50 vjetorin e Trefoil. Janë 50 vite të inkurajimit të njerëzve për të bërë gjërat sipas mënyrës së tyre. Vendoseni këtë dhe dilni atje. Do të qëndroni rehat me pambuk 100% organik.