TREF ANK SCK HC

IC5692

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 66% / Najllon 24% / Poliester 8% / Material Elastik 2%

Të bëra për të ofruar rehati gjatë gjithë ditës, këto palë të çorapeve mbajnë këmbën tuaj të ngrohtë.
Logon që permbajnë u jep një pamje të freskët dhe moderne.