TRAE YOUNG 3

IE2705

BASKETBALL

Original price was: €150.00.Current price is: €105.00.

Përmbajtja e produktit:

Bëhuni gati për atë që vjen më pas. Ky përsëritje i atleteve me firmë nga Trae Young dhe adidas Basketball ka të bëjë me të ardhmen e lojës. Duke festuar pamjen unike të Trae, trimërinë e këndshme për turmën dhe stilin shprehës, futurist të lojës, këto atlete janë ndërtuar për lëvizje dhe stabilitet të optimizuar, dy elementë të lojës së Trae që e kanë ngritur atë në statusin e superyllit. Shkuma e përbërë në pjesën e mesit siguron që lëvizjet tuaja më shpërthyese të mund të kryhen me shpejtësinë maksimale, ndërsa një sistem rrotullimi asimetrik ofron mbështetje shtesë në bimët dhe prerjet e forta. Pjesa e sipërme me rrjetë ka zona të projektuara në mënyrë strategjike që maksimizojnë frymëmarrjen, në mënyrë që të mund të shtyni ritmin për të katër katërtat, ashtu si Trae.