TRACKTOP

ED4772

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 95% / Saten 5%

Vitet ’90 kthehen në të tashmen me një qëndrim të guximshëm dhe të shkujdesur. Duke ngritur një stil klasik, ky duks ka një formë të lirshëm.