TRACKTOP

GN2875

ORIGINALS

33.00

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i recikluar 70% / Pambuk 30%

E dini kur shkoni në dollapin tuaj dhe tërheqni një nga veshjet tuaja të preferuara? Thjeshtë atë që duket gjithmonë trendy, përshtatet mirë dhe nuk ndihet kurrë i dalë nga moda. Ky duks adidas i detajizuar plot stil iu bën të vëreheni kudo shkoni. Detajet origjinale e mbajnë atë klasike.

Ky produkt është bërë me Primegreen, një seri materialesh të ricikluara me performancë të lartë.