TRACKPANT

IB7307

ORIGINALS

Original price was: €65.00.Current price is: €46.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 66% / Poliester i ricikluar: 34%

Bashkohu në sekonda. Kështu ju bëjnë të dukeni këto pantallona adidas track. Dhe mënyra se si të bëjnë të ndihesh është tepër komode. Pambuku i butë premium ju kënaq ndërsa lëviz kundër lëkurës me siluetën e rrjedhshme me këmbë të gjera.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.