TRACKPANT

HM1746

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 66% / Poliester i ricikluar 34%

Rrugë e qytetit apo në pistë? E njejta gjë. Trotuaret janë vendi ku krijuesit shkojnë për të shfaqur pamje të freskëta dhe këto pantallona adidas track janë të përgatitura për në qendër të vëmendjes. Një pamje e riimagjinuar e pantallonave klasike të stilit 3-Stripes, ato e bëjnë përsëri stilin e arkivit origjinal. Pjesa me e mire? Pëlhurë seriozisht e butë