TRACK TOP

DV0857

ORIGINALS

56.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Ky duks ndjek lojën e saj të stilit në nivelin tjetër me një pamje pak më të qartë. Një jakë e gjatë i jep asaj dhunti të cilësisë së mirë. Kontrasti 3-Shiritat e mbajnë atë autentik dhe sportiv. Ajo ka një gjatësi për një model veror.