TRACK TOP

ED7437

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 100%

Vitet ’90 kthehen në të tashmen me një qëndrim të guximshëm dhe të shkujdesur. Duke ngritur një stil klasik, ky duks ka një formë të lirshëm.