TRACK PANTS

H06695

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Një zgjedhje e ëmbël për stilin minimalist. Kur keni një takim paradreke, porosi ose aspak plane, këto pantallona Adidas mbajnë pamjen tuaj të lëmuar dhe nivelin tuaj të rehatisë të lartë. Najloni i endur ka një perde pak të relaksuar dhe një ndjenjë të butë.