TRACK PANTS

H32383

ORIGINALS

18.00

Përmbajtja e produktit:

Poliestër i ricikluar 100%

Thjeshtësia është mënyra më e mirë për të përshkruar këto trenerka të të rinjve. Por kjo nuk është e gjithë historia. Një pjesë e trashëgimisë adidas ka një histori të gjatë rekordesh të thyera dhe momentesh që ndryshojnë lojën pas tyre. Thjeshtësia është një punë e madhe kur ka atë lloj qëndrimi për ta mbështetur atë.