TRACK HOODIE

HM1551

ORIGINALS

80.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Bëhuni komod dhe simpatik kur temperatura bie. Ky duks me kapuç për femra është bërë me lesh polar për ngrohtësi dhe rehati. Bërë pjesërisht me përmbajtje të ricikluar të krijuar nga mbetjet e prodhimit, p.sh. prerja e mbetjeve dhe mbetjeve shtëpiake pas konsumit, për të shmangur ndikimin më të madh mjedisor të prodhimit .