TRACE TEE

HM4913

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 52%  /  Pambuk: 48%

NJË T-shirt IKONIKE ADIDAS E BËRË PJESË ME PARLEY OCEAN PLASTIC.
Adicolor ka vendosur standardin për ngjyrat e theksuara dhe një qasje të thjeshtë që nga viti 1983. Kjo bluzë adidas mban të njëjtin synim të gjallë. Një përshtatje e hollë dhe shirita në qafën e ekuipazhit dhe prangat i shtojnë rehati stilit minimalist.

Kjo veshje është bërë me një fije që përmban 50% Parley Ocean Plastic – mbetje plastike të ri-imagjinuara, të kapura në ishuj të largët, plazhe, komunitete bregdetare dhe brigje, duke e penguar atë nga ndotja e oqeanit tonë. Kjo veshje përmban të paktën 40% përmbajtje të ricikluar në total.