TR-ES SEA BL T

IM7449

TRAINING

35.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Nga qarku te HIIT dhe çdo gjë në mes, trajtojini të gjitha në këtë fanellë stërvitore të adidas. AEROREADY që largon lagështinë ju mban të thatë në mënyrë që të mund të gërmoni thellë, ndërsa bluza me përzierje pambuku ndihet e butë ndaj lëkurës tuaj. Një printim i guximshëm kamo shton qëndrim shtesë.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.