TR-ES MAT TK

HZ5668

TRAINING

Original price was: €33.00.Current price is: €23.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar : 88% , Elastan: 12%

Kjo bluzë stërvitore adidas ju ofron komoditetin që ju nevojitet për shëtitjet tuaja në mëngjes, klasat e jogës apo edhe ngritjen e peshave. Është bërë nga një pëlhurë e butë dhe elastike që përshtatet me ndryshimet që pëson trupi juaj gjatë dhe pas shtatzënisë. Teknologjia AEROREADY me frymëmarrje e mban lëkurën tuaj të thatë ndërsa intensiteti i stërvitjes rritet.Ky produkt është bërë nga një shumëllojshmëri materialesh teknike dhe përmban të paktën 70% material të ricikluar.

Objektivi i tij është të propozojë një zgjidhje tjetër që ndihmon në eliminimin e mbetjeve plastike. Përshtatje e hollë