TR-ES FR LOGO T

IC1218

TRAINING

23.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 70% / Pambuk: 30%

Jeni vetëm një stërvitje larg një humor më të mirë. Vishni këtë bluzë trajnimi të adidas dhe ndiqeni atë. Modeli i Ngritjes së Re do të thotë që ju qëndroni të mbuluar gjatë lëvizjeve .
AEROREADY ju mban të thatë dhe gati për çdo gjë.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.