TR-ES COMF TEE

IC7421

TRAINING

Original price was: €30.00.Current price is: €21.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 76% , / Pambuk:  12% cotton / Viskozë: 12%

Nuk ka të bëjë me atë se sa fort stërviteni, por sa konsistent jeni me të. Kjo bluzë e stërvitjes adidas është një opsion i rehatshëm për ngutje të përditshme. Pëlhura e frymëmarrjes është prerë me një model New Lift, kështu që ju qëndroni të mbuluar gjatë lëvizjeve sipër kokës, si shtypjet e shpatullave dhe lëkundjet e kazanit. AEROREADY thith lagështinë për t’ju mbajtur të thatë.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.