TR-ES ALLSETSHO

IB8161

TRAINING

Original price was: €33.00.Current price is: €23.00.

Përmbajtja e produktit:

Polieser i ricikluar: 100%

Të çarat anësore në këto pantallona të shkurtra adidas ju lejojnë të maksimizoni lëvizjet tuaja dhe të përfitoni sa më shumë nga rutina juaj. Kur jeni duke bluar përsëritjet tuaja të fundit, pëlhura e butë e thurur dyshe ju jep një arsye për të vazhduar. AEROREADY e ngjit atë në djersitje, në mënyrë që të qëndroni të thatë dhe të përfundoni të fortë. I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.