TOP

GN2835

ORIGINALS

14.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 92% / Material elastik 8%

Visheni këtë bluzë të shkurtër për femra dhe merr vëmendje nga të gjithë për stil. Vjen si koleksion shumë ngjyrësh tek llogoja që e bashkon një zinxhir deri tek qafa kështu duke i dhënë sharmin e kërkuar.

Produktet tona të pambukut mbështesin bujqësinë e qëndrueshme të pambukut. Kjo është pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.