TIRO24 WB

IM8806

FOOTBALL/SOCCER

60.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Kjo jakne e hollë adidas Tiro 24 është projektuar për futboll të përkushtuar në ditë të vështira. E veshur me rrjetë të butë, mbulesa e saj e endur e qëndrueshme ju mban rehat. AEROREADY thith lagështinë në mënyrë që të ndiheni gjithmonë të thatë ndërsa jeni të mbuluar.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.