TIRO23 C JSY

HK7638

FOOTBALL/SOCCER

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Në fushë, jeni ju dhe ekipi juaj kundër botës. Kështu që adidas krijoi gamën  për t’ju ndihmuar të fitoni me stil. Kjo fanellë futbolli është bërë nga poliestër i ricikluar i qëndrueshëm dhe përmban AEROREADY që thith lagështinë për t’ju mbajtur të thatë. Dizajni i pastër e bën të lehtë shtimin e detajeve të ekipit dhe numrave të skuadrës.

Ky produkt është bërë me Primegreen, një seri materialesh të ricikluara me performancë të lartë.