TIRO L SHOEBAG

HS9767

FOOTBALL/SOCCER

Original price was: €18.00.Current price is: €13.00.

Përmbajtja e produktit:

Dimensionet: 36 cm x 18 cm x 12 cm

Lindur për lojën e bukur. Pjesë e gamës së Tiro League, kjo çantë elegante adidas i mban mjetet e tregtisë suaj të sigurta dhe të shëndosha. Pjesa e jashtme e saj e endur e fortë do të thotë se do të heqë lehtësisht goditjet dhe gërvishtjet e dhomës së zhveshjes.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 40% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.