TIRO L DU S BC

HS9743

FOOTBALL/SOCCER

Original price was: €38.00.Current price is: €27.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Dimensionet : 48 cm x 28 cm x 19.75 cm

Nëse çanta juaj mund të mbijetojë në një dhomë të veshjes së futbollit, ajo do të kalojë çdo gjë. Kjo çantë përfshin një sërë xhepash në mënyrë që të ndani gjërat tuaja. Pjesa e poshtme e mbanë bazën e saj të pastër nga balta dhe pellgje.