TIRO GLOVE

GH7252

FOOTBALL/SOCCER

16.00

Përmbajtja e produktit:

Polipropilen 93% / Gomë termoplastike 8%

Dorëza për dimër nga adidas që ju bën të ndiheni ngrohtë dhe komod gjatë motit të ftohtë.