TIRO FLJKT WR W

HN5501

FOOTBALL/SOCCER

52.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Një xhaketë komode, që ju mban të thatë, e bërë me materiale të ricikluara.
Dizajni në këtë xhaketë adidas i japin shenjë modës së futbollit. Pëlhura Fleece ndihet e butë dhe komode. AEROREADY ju mban rehat ndërsa shijoni aksionin nga fillimi deri në fund.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.