TIRO C DU M

HS9755

FOOTBALL/SOCCER

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Dimensionet: 29 cm x 58 cm x 30 cm

Kjo çantë dofe e adidas Tiro League është e përkryer për të bartur pajisjet tuaja të futbollit drejt dhe nga loja. Ndarja e poshtme me kasë të fortë i mban gjërat tuaja thelbësore të sigurta dhe të organizuara, dhe xhepi anësor me rrjetë është i përsosur për të mbajtur një shishe uji ose ushqime të gjysmë-kohës. Hapja e madhe në formë U-je do të thotë të mos rrënjohesh më për pajisjet tuaja.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 40% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.