TINY CLASSIC

FU1112

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 100%

Një çantë e vogël për ti mbajtur në të gjërat tuaja edhe më të vogla. E ka kapësen e saj dhe mund të bashkohet me ndonjë çantë më të madhe apo edhe me jeans. Kështu i keni të gjitha gjërat të sigurta.