TIGHTS

DU9597

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Material elastik 7%

Duke përdorur energjinë e rrugëve të sotme, këto hellanke tregojnë detaje të thjeshta por të guximshme të markës. Janë dizajnuar që të përshtaten mirë dhe me stil.