TIGHT CUT DRESS

IV9333

ORIGINALS

Original price was: €90.00.Current price is: €63.00.

Përmbajtja e produktit:

Najllon: 80%,  Elastan: 20%

Lëreni siluetën tuaj të flasë me këtë fustan adidas, i cili e di se rehatia vjen në tufë kur është koha për një pamje më të bukur. E thurur me një përzierje najloni të butë, konstruksioni i përshtatshëm është i veshur me një qafë të hijshme si model. Signature 3-Stripes sjellin sport në çdo krah, një prerje ovale jep interes shtesë në anën e pasme dhe një logo e vogël Trefoil ankoron atmosferën lart. Kombinoje këtë me atlete ose çizme të shkurtra për një ditë në zyrë ose një natë në qytet.