TIGHT

H22740

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Material elastik 7%

Le të flasim për hellanket për një sekondë. I gjithë qëllimi i tyre është komoditeti. Mund të shtriheni plotësisht. Mund të lëvizësh lirshëm. Dhe kur kombinoni një t -shirt ose duks me përmasa të mëdha me këto triko adidas, mund të dukeni të kombinuar rastësisht.