TF 7/8 T

HF6680

TRAINING

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 85%  / Elestan 15%  /

Nga ditët në distancë deri te puna me shpejtësi, ritmi i vrapimeve deri te përsëritja e kodrës, stërvitja nuk është kurrë e mërzitshme. Nuk janë si këto të marra vrapimi, me një dizajn të përsëritur adidas Badge of Sport për të treguar dashurinë për markën tuaj. Pëlhura elastike ndihet e butë dhe e rehatshme, dhe beli i lartë ju përqafon në një përshtatje të mirë. AEROREADY menaxhon mjedisin për t’ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm.