TERREX SKYCHASER XT MID GTX W

EE9391

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Eksploroni në këto çizme për shëtitje. Mbështetja teknike e terrenit plotëson formën e lehtë të këtyre çizmeve, kështu që ju mund të lëvizni shpejt dhe me besim në tokë të ashpër, shkëmbore.