TERREX VOYAGER SLIP ON S.RDY

EF2291

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Mos lejoni që nxehtësia t’ju ngadalësojë. Këto atlete janë me një dizajn të rrëshqitshëm për t’iu ndihmuar në ecjet apo notin gjatë ditëve të verës. Climacool i butë, me shtrirje të sipërme siguron një ventilim 360 shkallë dhe punon me sistemin e kullimit të ujit për të mbajtur këmbët tuaja të freskëta dhe të thata në ditët e nxehta. Një gome e jashtme Stealth® ngjitet shkëmbinjë dhe shteg, të lagësht ose të thatë.