TERREX VOYAGER 21 W

FZ2228

OUTDOOR

Original price was: €100.00.Current price is: €70.00.

Përmbajtja e produktit:

Atlete udhëtimi TERREX VOYAGER 21
ATLETET E UDHËTIMIT TË LEHTA, TË FRYMËRUARA PËR KLIMA TË Ngrohta.
E lehtë, edhe e gjithanshme. Këto atlete udhëtimi kombinojnë shollën e thyer të të gjithë terrenit të një vrapuesi me një dizajn të lehtë dhe fleksibël efikas. Rezultati është një atlete kudo me një ndjesi të butë që merr frymë. Vishni ato me ose pa çorape. Rrëshqisni ato, tërhiqni dantellën e bungee dhe filloni të eksploroni.