TERREX VOYAGER 21 SLIPON H.RDY

HP8623

OUTDOOR

56.00

Përmbajtja e produktit:

Në aeroplan , në plazh , në qytet. Përqafoni një frymë aventure në këto atlete udhëtimi adidas. Të lehta dhe të paketueshme, ato përshtaten lehtësisht në çantën  tuaj të shpinës dhe rrëshqasin menjëherë kur të jeni gati për të eksploruar. Sholla e jashtme Traxion e gatshme për shtigje kapet fort pavarësisht se ku ju gjejnë këmbët dhe HEAT.RDY i mban këmbët të freskëta .

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.