TERREX VOYAGER 21 CANVAS

GX8676

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Ndonjëherë aventura ju gjen. Ndonjëherë ju e ndiqni atë. Këto atlete adidas Terrex janë krijuar për të dyja. Trajnerët e gjithanshëm funksionojnë po aq mirë duke lundruar në rrugët e qytetit si edhe në shtigjet e vendit. Pjesa e sipërme është e qëndrueshme me një kombinim stabilitetit dhe fleksibilitetit.

Ky produkt është bërë me Primegreen, një seri materialesh të ricikluara me performancë të lartë.