TERREX TWO GTX

GY6609

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Eksploroni nga trotuari në shtigje. Atletet vrapuese adidas Terrex Two Flow Trail mbështesin këmbën me një pjesë të sipërme nga rrjeta e lehtë dhe me frymëmarrje për mbështetje dinamike mbi terrene të përziera.  Mbërthimi i gjithanshëm i gomës Continental™ ju lejon të ecni me besim.